Zakelijk bestellen

Voor zakelijke klanten is een speciale inlog mogelijk. U kunt hiermee op factuur bijvoorbeeld verjaardagsboeketten, afscheidsboeketten of bloemen bij ziekte bestellen. Wilt u bestellingen laten bezorgen door heel Nederland? De boeketten kunnen via het landelijke bloemistennetwerk FloraNL worden bezorgd. 

Wat is FloraNL?

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen we een netwerk van bloemisten die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Rianne's bloem&kado is aangesloten bij FloraNL, maar als bloemist behouden wij onze eigen identiteit. Op die manier blijven we kwalitatief vakwerk leveren zoals u van ons kunt verwachten. Via het landelijke FloraNL-netwerk verzorgen wij in heel Nederland uw bloemwerk. Elke lokale bloemist krijgt daarvoor een eerlijke prijs. Leveringen zijn zelfs wereldwijd mogelijk via lokale partners in het buitenland.

Online bestellen bedrijven

Door het online servicesysteem op maat in te richten en toe te lichten, ontzorgt FloraNL bedrijven en bloemisten. Bovendien zijn de aangesloten bloemisten samen op weg naar een landelijk netwerk van bloemisten zodat we u gegarandeerd een duurzaam boeket kunnen leveren. Verder is het mogelijk dat wij uw bloemenabonnementen, interieurbeplanting, onderhoud en kerstdecoraties leveren. Wij maken hiervoor graag een afspraak.

Vraag gratis account aan

“Bestel gemakkelijk en snel via MijnFloraNL”

“Voor 12 uur besteld, dezelfde dag bezorgd”

Orders en facturatie

Via ons online bestelsysteem MijnFloraNL bestelt u eenvoudig bloemen voor uw bedrijf, collega’s of relaties. Laat het bloemwerk bezorgen op een locatie naar keuze of haal het af in onze winkel. Met meerdere bestellers ziet u overzichtelijk wie welke bestelling heeft geplaatst. Via de track & trace houdt u gemakkelijk de status van bestellingen bij. Facturen kunnen worden gespecificeerd en gesplitst op kostenplaats, besteller, inkoop- of PO-nummer, afdeling of per order. OCI-koppelingen met uw persoonlijke inkoopprogramma zijn ook mogelijk.

Voordelen van online bestelsysteem MijnFloraNL

 • Bestelgemak van bloemen & planten via online servicesysteem
 • Eenvoudig meerdere producten in één bestelling te plaatsen
 • Bedrijfslogo op tekstkaartje
 • Track & Trace van orders
 • Facturen digitaal en op maat
 • Eén inlogaccount te koppelen aan meerdere organisaties
 • Ook andere geschenken, zoals fruitmanden, te bestellen

Inloggen MijnFloraNL

Orderbestel- en verwerkingsproces

Voordelen zakelijk bloemen bestellen bij uw lokale vakbloemist

 • Snel leveren van bloemwerk door heel Nederland en in het buitenland
 • Gecertificeerd duurzame bloemist
 • Online bestelomgeving met o.a. track & trace, logo op boeketkaartje en verzamelfactuur op maat
 • Bestellen mogelijk in de handige BloemenboxX met logo en persoonlijke boodschapGa voor meer informatie naar floranl.nl