Rouwwerk

Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare is dat heel emotioneel. Bloemen kunnen helpen het afscheid speciaal te maken en de herinnering aan de overledene te laten spreken.

Uiteraard hebben wij voorbeelden van rouwbloemwerk, maar liever gaan wij met u in gesprek om zo tot een passend arrangement te komen. Zo kunnen we een bepaalde levenswijze, hobby of lievelingsbloem verwerken, waardoor de uitvaart persoonlijker wordt en dat biedt troost.

Ook kun je, om het passend te maken, denken aan de vorm van een bloemstuk. De hartvorm is een veelgebruikt symbool, of een ster, maar er zijn ook andere specifieke vormen mogelijk. We nemen graag de tijd om de mogelijkheden met u te bespreken.

,,Zeg het met bloemen als woorden tekortschieten"


Sympathieboeket

Wil je steun betuigen aan iemand die een dierbare heeft verloren, dan kun je een sympathieboeket sturen. Traditioneel was dit vaak een wit boeket, maar tegenwoordig kan dat ook heel goed een gekleurd boeket zijn. Ook hierbij kijken we graag met u wat past bij de betreffende persoon.

Tijdelijk monument

Vaak duurt het een tijd voor het monument en/of de gedenksteen is geplaatst. Je kunt ervoor kiezen om tot die tijd iets tijdelijks op het graf te zetten. Denk hiervoor aan een plantenarrangement, waarin bijvoorbeeld de levenswijze, sport of hobby van de persoon is verwerkt. Neem contact op voor de mogelijkheden.