Team Rianne's Bloem&kado

Na bij diverse bloemenwinkels te hebben gewerkt, heeft Rianne Meester in 2017 de stoute schoenen aangetrokken en een lang gekoesterde droom in vervulling gebracht. In 2017 opende zij de deuren van Rianne’s Bloem&kado. Sinds eind 2018 versterkt bloembinder Addi de Boer haar, bloemist in hart en nieren en zij heeft heel veel ervaring in het bloemenvak.

Al het bloemwerk wordt door deze twee vakkenners gemaakt. Soms geassisteerd door stagiaires. Er staan altijd boeketten klaar, maar ze maken ook graag een boeket op maat naar de persoonlijke wens van de klant en zijn ze gespecialiseerd in rouw- en bruidswerk. Tevens leveren ze bloemenabonnementen aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Bloemen zijn onze passie. Wat het vak zo leuk maakt, is het werken met seizoensproducten. Elk seizoen is weer anders en ieder seizoen heeft zo zijn charme. Dagelijks krijgen zij verse aanvoer voor het maken van bloemwerk. Naast bloemen en planten hebben zij een mooi assortiment glas- en aardewerk.

Altijd even anders bij Rianne's Bloem&kado

Rianne’s Bloem&kado probeert altijd net even anders te zijn, waardoor de winkel zich onderscheidt en daarmee voldoet aan een behoefte in Wolvega en omstreken. Sinds september draagt de speciaalzaak bovendien het predicaat Sustainable Florist ofwel is officieel gecertificeerd naar de eisen van de Barometer Duurzame Bloemist. De winkel is gevestigd in het centrum van Wolvega en heeft volop parkeerruimte voor de winkel. Rianne probeert altijd een breed assortiment bloemen en planten in huis te hebben. U kunt bij ons terecht voor leuke cadeaus en mooie accessoires voor uw interieur. Loop eens bij ons binnen om inspiratie op te doen.

Bloemenabonnementen

Bij het bloemenabonnement voor thuis of op de zaak kan de frequentie en het bedrag worden aangegeven. Bijvoorbeeld eens per week, per 14 dagen of eens per maand. De bloemen worden veelal geleverd op een leenvaas. Klaar om van te genieten. Daarnaast levert Rianne’s Bloem&kado, om de een of twee maanden, plantenarrangementen aan zakelijke klanten. Verder helpen zij graag bij het onthouden van de verjaardagen en jubilea van de medewerkers. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer over zakelijk bestellen

,,Bloemen zijn onze passie''